Prosema

Kringloop organisaties

Prosema® heeft een  bijzondere band met kringlooporganisaties.

Wij willen van uit onze visie, om maatschappelijk betrokken te ondernemen, graag iets extra’s doen voor de kringlooporganisaties en hun medewerkers.
Kringloopwinkels zijn in de huidige tijd onmisbare maatschappelijke schakels in meerdere opzichten.

De winkelveiligheidstraining met de onderwerpen ‘winkeldiefstalpreventie, overvalpreventie en omgaan met minder plezierige reacties van klanten, geeft mede door de inzet van een trainingsacteur, aan de winkelmedewerkers vaak nieuwe inzichten m.b.t. de wijze van aanpak.

Zelfverzekerdheid en klantvriendelijkheid kunnen hierdoor toenemen.

Onze Security- en veiligheidsscan is afgestemd op de bijzondere omstandigheden van de kringlooporganisaties en hun medewerkers.

Het rapport die deze ‘stofkam’ scan op het gebied van veiligheid oplevert, kan gebruikt worden om de veiligheidsdoelstellingen en budgetten duidelijker te krijgen.
Door het benoemen van duidelijke, effectieve en betaalbare verbeterpunten te benoemen kan de algemene veiligheid in en rond de onderneming kan hierdoor op een nog hoger niveau komen.

Daarnaast bieden wij  voor het management en medewerkers verschillende workshops op het gebied van klantvriendelijkheid, integriteit en fraudepreventie aan.

Investering

Uw investering vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek en vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

Home