Prosema

Visie & Missie

Visie

Prosema® wil zich onderscheiden door op een bedrijfseconomische wijze de belangen te behartigen van cliënten. Onze dienstverlening is gericht op totaal- en deeloplossingen bij het beheersbaar maken van risico’s op het gebied van Security.

Het is een bewuste keuze om kleinschalig ,voor wat betreft organisatieomvang, te blijven. Een kleine slagvaardige organisatie die hoge kwaliteit kan bieden en zeer korte communicatielijnen heeft. Het persoonlijke contact met de ondernemers en hun medewerkers is voor ons waardevoller dan de hoeveelheid opdrachten.

Door genoemde kleinschaligheid – en daarmee het ontbreken van hoge overheadkosten – kunnen wij onze diensten aanbieden tegen faire en klantvriendelijke tarieven terwijl de kwaliteit van onze dienstverlening hoog is.

Missie

Prosema® wenst met haar dienstverlening een belangrijke bijdrage te leveren bij het vergroten van (het gevoel van) veiligheid bij onze cliënten en de samenleving. Bij het beheersbaar maken van risico’s met betrekking tot personen, objecten en bedrijfsvoering is respect hebben voor elkaar de basis voor een professionele en intensieve samenwerking.

Wij willen graag uw partner zijn bij het behartigen van de veiligheidsbelangen van uw organisatie. Niet eenvoudigweg een dienst verkopen, maar uw partner zijn en blijven; voorafgaande , tijdens en na de uitgevoerde dienstverlening.

 

Home