Prosema

HBO/MBO/VMBO

Het (V)MBO en HBO onderwijs is voor velen de start van een (nieuwe) carrière of verdieping van kennis.

Het is de plaats waar de theoretische- en praktische beroepsvorming, in samenwerking met de branche, volledig tot zijn recht kan komen.

Prosema® is van mening dat bewustwording op het gebied van veilig werken en de vaardigheden die hiervoor noodzakelijk zijn, structureel moeten zijn ingebed in de opleidingen van het reguliere onderwijs.

Speciaal voor de deelnemers , die een vakrichting hebben gekozen waarbij ze meer kans lopen op een confrontatie, met criminaliteit en/of ongewenst gedrag van klanten, zoals o.a. aankomende winkelmedewerkers, beveiliging, verzorging en horeca, moeten deze vaardigheden al in een vroegtijdig stadium meekrijgen.

Voor scholen die de onderstaande thema’s in hun lesprogramma willen integreren, kunnen wij ondersteunen met onze kennis en ervaring van het vakgebied beveiliging in de vorm van trainingen. Onderwerpen kunnen zijn:

  • overvalpreventie,
  • winkeldiefstalpreventie,
  • omgaan met agressie,
  • rechts- en wetskennis voor de aankomende leiding gevende,
  • workshop verkoopgesprekken (basis) en professioneel omgaan met klachten van klanten.

De trainingen kunnen worden aangepast en worden geïntegreerd in uw bestaande opleidingen en worden aangepast aan het opleidingsniveau van de deelnemers.

Ook is het mogelijk om bij verschillende onderdelen een professionele acteur in te zetten.

Vanzelfsprekend bieden wij dit vrijgesteld van btw aan, mits de les/training/workshop deel uitmaakt van een erkende beroepsopleiding.

Laat u verrassen met betrekking tot inhoud en het tarief, vraag een gratis offerte aan en/of nodig ons uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

 

 

Home